Anything Goes

Malay Entry Wokeh everybody??

Hee 😀 I rasa enthusiastic sangat hari ni! I dunno macam mana nak describe tapi I rasa hari ni sangattttt smooth! Hari ni birthday my bestie Intan tapi I pulak yang dapat tempias happy tu ea?
Pagi-pagi lagi I bangun takde la awal sangat en tapi sempat la nak kejut orang n by the same time I sembahyang SUBUH en. Pastu of course I tidur balik tapi bila I bangun I masih ada masa nak blogging.

Classes plak hari ni OK sangat. Early in the morning dapat fullmarks for Organic Chemistry tutorial. Susah la bagi orang macam i nak dapat fullmarks Chemistry sebab I tak suka Chemistry. Ni cuma kali ke-3 daripada 12 kali so rasa happy sangat! Organic Chems tu… hee 😀

Petang pulak ada wrap up class PM Dr Noorhashida. Buat kat DKA. I x pernah pergi DKA sebab situ untuk student Hayat 2 n i Hayat 1. Selalu la dengar roommate i complain kat situ senang cramp bontot la apa lah. Dah la jauh dari 12th college tapi I enthusiastic sebab Dr.Shida 🙂 Tapi bila dah pergi hambek kau! Row depan sekali je yang kosong sebab diorang tak nak kena soal ngan Dr. Shida. Emm gamble je la. Hehe yang best, hari ni row depan x kena tanya pulak! I dah la tak revise untuk class ni. Tapi Dr.Shida ajar topic i suka. Reproduction n Ecology. So cam… OK!! Hahha

Balik balik duk dengan telefon je. Hehe sape yang call ea?? Of course lah my Intan. Pastu mama. n Cousin Lanlan (bising sal Vaio). Rinduu sangat kat someone tapi tak payah ah tunjuk-tunjuk sangat. Hee 😀

So, hari ni sangat enthusiastic!! I semangat! Malam ni nak buat revisions banyak-banyak. Final dah dekat! Weekend ni nak balik so automatic xde maknanya nak berbuku-buku en.

Till then, stay enthusiastic!

Advertisements

Would love to hear from you!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s