What A Chaos Morning!!!!

Umm…bestnya tidur…takpa…nak p driving class kul 9…Hah??? Driving class?? Cepat2 aku meng-grab hp yang sedia ada di side table sebelah kanan. Alamak…jangan la pukul 9… dengan hati yang cukup berdebar,kugagahkan jua semangat untuk mengintip clock di hp. Hah…baru 7.02a.m…. Ok2. So,sebagai langkah berjaga2 aku buat lah alarm pukul 7.55 (stand by sebab biasanya bangun 5 minit selepas tu) and then… zzzzzzzzzzzzzzzzzzz…

7.30a.m. :: Pehal alarm ni x bunyi lagi ni??? Ke hp mati? (jenguk hp..tengok baru 7.30)

7.42a.m. :: Biar betoi telepon ni… Rasa dah tidur lamaa…

7.54a.m. :: Hah. Seminit lagi. Beradu la dulu……

7.55a.m. :: BUNYI PUN!!! HEE~ tapi malas lagi nak bangun. So, dengan lemah gemalai nya aku pon keluar bilik and then, tengok jam kat luar… Aisy! Sama je ngan hp. Tengok sofa L yang meggoda tu… terus DUM! Tdoq balik…

8.15a.m. :: Tak leh jadi ni… Bangun la! SO, pergi mandi. Nasib baik jugak hari ni xde mood nak mandi lama2 so dalam 10 minit dah siap.

8.25a.m. :: Pakai baju mana ye? So,I picked up a purple sundress. Settle! Jeans? Nak yang mana yeee??? Hah. Putih la. Sian kat kak mel dia dah iron tudung purple tapi “Kak Mel, iron tudung putih boleh??? Thanks…”. Tapi kak mel nak siapkan dulu late breakfast ku…

8.30a.m. :: Menyarung jeans putih… Tiba2… “Imma be…imma be…” Dubdab2…bukan fon aku ke??? HELLO???KIA…ABE ZUL ON THE WAY DAH. SIKIT LAGI NAK SAPA UMOH KIA. Wtf????? Dengan segala kudrat yang ada, aku x jadi menyarung jeans putih so, aku main amek je jeans biru and pakai tudung purple yang dah di-iron.

8.35a.m. :: Pergh… x sempat nak pakai bedak pon. Grabbed my black tote (sebab dalam ni ada Kinder Bueno favvy) Bye Kak Mel!!! Aku main hentam je kasut dan TARAAA… kereta abg zul dah ada depan mata.

What a chaos…

Advertisements

Would love to hear from you!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s