GAY GUYS!

~ Sambungan yang Chaos Morning tuu~

8.50 a.m. :: Lapar la wey… Amek aku awal2 ingat aku anak kerbau ke x makan??? So, terus beli air mineral dalam peti tu and… take my seat… and… godek2 dalam bag… ada Kinder Bueno. Alhamdulillah…

And this story began…

Beside my table was a gang of guys who I’ve never ever met in my driving academy. Tertanya2 jugak la… Siapa dorang hah? Tak pernah jumpa pon before… Lantak lah. All of sudden, two guys who I’ve been admired for sat on a seat in front of my table. Ahhhlamak… Rafi n Jojo ni duduk sini plak… Actually, muka sorang tu sama cam muka Bayu yang jadi Rafi and sorang lagi sama cam Andrew yang jadi Jojo tu. Xde la cam amek gam sangat tapi ada rupaaa la… Pe lagi, control la… Adoi… All of sudden, the guy yang duduk kat meja tepi tu duk bagi signal ntah pape and kept on tegor2ing me. Amenda la mamat ni??? Oh… rupa2nya dorang satu gang including Rafi n Jojo tu so dorang duk usik2 aku ler. Pfft punya mamat. Katanya:

Si baju merah tu :: Wee la awak… rasa mace rajing jupo la awak. Mano yo??
RAFI :: Rajing jupo ko demo?? Tanya la demo jupo dio mano…
Jojo :: Blinking2. (Err…sakit mata ke??)
And then they all duk gelak2. Fuck3333!!! So, as usual, aku berlagak cool padahal dalam hati cam… HEEE!!! Masa tu dorang light on their cigarattes… I was like… Cis.SMOKING! Hampeh! Muka je hensem. REJECT!!! Suma orang duk tengok ni pehal la korang buat hal niiii??? All of sudden…

RAFI :: (Sitting next to me)… Hye awak…
Nak tersedak air aku minum! Pehal wey pehal???? Heee!!!
ABG ZUL :: Kia,jom drive!

Pergh! Savior!!! U came at the exact time, thanks teacher! So, bye2 gay boys!!! Hahah. And Mr.Rafi, dah x minat dah kat awak (saya pon x pasti saya suka awak ke x… SUKA JE LA BUT NOT LOVE) sebab awak smoking n x macho! BYE2 GAY BOYS!!!

Advertisements

12 thoughts on “GAY GUYS!

  1. yeah…BOOOOOOO!!! terus kena reject ngeheh 🙂
    ooo let me translate this for u.

    Si baju merah :: Eh awak! rasa macam pernah jumpa la awak. Kat mana ye??
    RAFI :: Awak pernah jumpa ke? Tanya la dia awak jumpa kat mana.

    Got em???BTW,Slightly having fun hohooooo

Would love to hear from you!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s