HALIMAH JONGANG

Well, post ni sekadar ingin mempopularkan teman tidurku yang terbaru! Tuannya comel, blushing pink gitu… Punya mata yang agak sepet dan bulu2 yang agak nipis dan x menggelikan sangat. Inilah dia… saya persembahkan….. HALIMAH JONGANG!!!

Mesti korang tertanya2 kan kenapa hodoh benar nama yang diberi ni??? FYI, nama ni bukan la ditentukan oleh saya semata-mata tetapi memandangkan ia adalah pemberian Abang Shahril Ikhwan (Abg Wan) kepada saya, dan dia nak menamakannya Halimah Jongang maka saya terpaksa lah bersetuju walaupun sebenarnya ingin sekali saya menamakan teddy baru ini BABY GAGA. Haha. But then, saya terfikir why not kita lari daripada benda yang biasa kita buat kepada something yang catchy cam nama Halimah Jongang ni??? Seronok bukan?? So, mata pun dah mengantuk…it’s time to spend the nite with Halimah Jongang. Byeee…. Wink3

Advertisements

2 thoughts on “HALIMAH JONGANG

Would love to hear from you!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s