A Question on SPM RESULT 09?

At last setelah 3 bulan SPM melabuhkan tirainya dengan berakhirnya Paper Chemistry, kami semua berpeluang untuk bergelak ketawa, bersuka ria dan bersengkang mata setelah sebuah beban yang cukup berat berjaya dilepaskan. Thanks for that! Ada satu title best yang mungkin akan kita pegang buat sekali sahaja dalam kehidupan kita, iaitu tak lain tak bukan title “Tunggu Result SPM”. Mana2 kita pergi kita duk jaja title ni, kan? Either kat rumah kawan2 mak kita, dalam facebook or yang paling penting kat academy memandu, itulah first ID yang akan terpacul daripada mulut apabila ditanya. Kan? Saya sendiri pun suka guna title tu, apatah lagi saya x mendapat mana2 scholarship offers. Tapi, dah makin lama duduk menganggur dengan title ni, sampai dah brapa movie habis tengok, brapa photoshoot dah habis posing, dan brapa location dah pergi holiday, akhirnya saya sedar yang saya sudah BORING dengan title ni. So, soalan yang semakin HOT sekarang menggantikan Title yang HOT tu. None other than, “Bila result kluar???” and im sick,Im tired of this!Quite banyak preferences yang orang bagi cam 1 Mac la, 11 Mac la, 16 Mac la..hee letih betul.Bila sebenarnya keluar ni??? Apa2 pun, I’ve been prepared mentally and physically to face my big day. Collegemates, I miss u guys. Moga2 PC mengungguli SPM 09! Heheh πŸ™‚
Advertisements

One thought on “A Question on SPM RESULT 09?

Would love to hear from you!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s